• STR. VECHIU ALEXANDRU nr. 51, COM. ZĂVOAIA, JUD. BRĂILA
  • 0239-638 790
  •  Today's opening hours 8:00 – 16:00
  • Category: Town halls
  PRIMĂRIA ZĂVOAIA - Logo

  PRIMĂRIA ZĂVOAIA

  Comuna Zăvoaia este aşezată în partea de sud-vest a judeţului Brăila, la 31 km distanţă de oraşul Făurei şi 65 km distanţă de Brăila. Se învecinează cu comuna Dudeşti la sud, Însurăţei la est, teritoriul comunei Bordei Verde la nord-est, teritoriul oraşului Ianca la nord şi teritoriul comunei Cireşu la nord-vest. Comuna Zăvoaia are în administraţie satele: Zăvoaia, Dudescu. Activităţile locuitorilor: Cultivarea cerealelor, Creşterea animalelor, cultivatori de pepeni, Apicultură.
  Obiective turistice: Muzeul etnografic din satul Zăvoaia, Biserica din 1873 din satul Zăvoaia, Lacul Traian.
  Investitorilor se acordă reduceri de taxe şi impozite conform legii.
  Proiecte de investiţii: modernizarea şi extinderea alimentării cu apă a localităţilor, modernizare şi reabilitare drumuri comunale, amenajare spaţii verzi şi a locurilor de joacă pentru copii, reabilitarea bisericii din Zăvoaia.

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 16:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Bank transfer, Money order
 1. NHR AGROPARTNERS S.R.L. - Logo

  NHR AGROPARTNERS S.R.L.

  NHR Agropartners este importator autorizat pentru România al maşinilor şi utilajelor agricole NEW HOLLAND, POTTINGER, HARDI, BOGBALLE, SFOGGIA, HYDRAC, QUIVOGNE, DONDI, EINBOECK, BEINLICH, OLIMAC, FANTINI, BRANTNER, GUESTROWER, TATOMA, KIRCHNER şi JCB având şi un stoc de piese de schimb originale. Reţeaua de distribuţie acoperă întreaga ţară, de la sediul central din Otopeni şi prin filialele proprii din: Arad, Cluj, Iaşi, Constanţa, Dolj, Brăila, Satu Mare, Giurgiu, Roşiorii de Vede şi Călăraşi.br>Vă oferim: tractoare, combine, încărcătoare frontale cu braţ telescopic, pluguri reversibile, grape cu discuri, combinatoare, grape rotative, semănatori mecanice şi pneumatice pentru cereale păioase inclusiv pentru semănat direct, cultivatoare, cositori, greble, remorci autoîncărcătoare pentru furaje, prese pentru baloţi cilindrici şi paralelipipedici, remorci, încărcătoare frontale, maşini de erbicidat, maşini de fertilizat, remorci de transfer, remorci tehnologice pentru zootehnie, cisterne şi vidanje, subsoliere, echipamente pentru irigaţii, hedere pentru cereale, porumb, floarea soarelui, tocătoare de resturi vegetale şi semănători pentru plante prăşitoare.

  Opening hours

  Monday - Friday 9:00 – 17:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Promissory note, Bank transfer
 2. PENTAGON S.R.L. - Logo

  PENTAGON S.R.L.

  Pentagon este o companie cu capital privat 100%, specializată în importul, distribuţia şi comercializarea de scule şi unelte de măsurare, scule electrice, abrazive etc. ale unor prestigioase mărci de pe plan internaţional, adresându-se tuturor societăţilor cu capital privat sau de stat, implicit tuturor domeniilor de activitate.
  Politica companiei:
  Politica firmei este aceea de a furniza produse şi servicii de calitate, propunându-şi să stabileasca pe termen lung un parteneriat bazat pe încredere cu toţi clienţii noştri.
  Scop:
  Scopul companiei este acela de a extinde vânzările la nivelul întregii ţări, prin comercializarea unor produse de foarte bună calitate, cu o durată mai mare de viaţă şi la costuri rezonabile.
  Societatea îşi desfăşoară activitatea la sediul său central din Galaţi precum şi la sediile din Constanţa, Tulcea şi Brăila. Firma noastră a devenit un furnizor naţional de scule, unelte etc.

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 16:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Check, Promissory note, Bank transfer, Money order
 3. MAXOLL S.R.L. - Logo

  MAXOLL S.R.L.

  Societatea Maxoll SRL s-a înfiinţat la începutul anului 1995, având ca obiect de activitate producerea şi comercializarea materialelor şi maşinilor de ambalat din domeniul ambalării colective industriale.
  De la înfiinţare şi până în prezent societatea a dezvoltat şi diversificat continuu gama de produse, acţiune susţinută de investiţii în utilaje moderne, achiziţionări şi amenajări de spaţii de producţie.
  Cu un colectiv de muncă tânăr şi dinamic s-a ajuns ca în prezent să fim printre primii în domeniu şi lideri la unele produse, ca banda autoadezivă imprimată-personalizată, executând comenzi şi pentru piaţa externă.
  Promptitudinea şi seriozitatea reprezintă factorii principali care caracterizează relaţiile atât în interiorul firmei, cât şi cu partenerii noştri, acest lucru fiind posibil graţie calificării, ambiţiei şi orientării către nou a colectivului nostru de specialişti.
  Practic, prin dezvoltarea unei bune relaţii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificăm şi ne implicăm activ ca şi un compartiment de asigurare a garanţiei şi calităţii fiecărui produs.
  Sediul central al firmei se află în Odorheiu-Secuiesc cu reprezentanţe în Bucureşti, Braşov, Sibiu, Arad, Constanţa, Brăila şi Cluj-Napoca.

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 16:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Check, Promissory note, Bank transfer, Money order
 4. PRIMĂRIA SCÎNTEIA

  Comuna se află în nordul judeţului, la limita cu judeţul Brăila. Este traversată de Şoseaua Naţională DN 21, care leagă Slobozia de Brăila.
  Facilităţi oferite investitorilor:
  -cesionare terenuri
  -utilităţi
  -forţa de muncă ieftină
  Doamna primar Georgeta Ilie şi echipa dumneaei au în derulare preoiecte menite să dezvolte infrastructura zonei noastre:
  -reabilitare drumuri
  -reabilitare şcoli, sediul primăriei şi căminul cultural
  -introducerea de utilităţi (apă, gaze, canalizare, staţie de epurare)
  -amenajare spaţii verzi (locuri de joacă pentru copii)

  Opening hours

  Monday - Thursday 8:00 – 16:00 Friday 8:00 – 13:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Bank transfer
 5. RA AY - Logo

  RA AY

  Situat pe malul Dunării, la Brăila, Clubul Ra Ay, dispune de o piscină acoperită semiolimpică, jacuzzi, saună, antrenori de înot specializaţi, dar şi multe alte servicii. Sala de fitness cu suprafaţă de 300 de mp, este dotată cu aparate ultramoderne, americane, marca Cybex, iar pentru sala de aerobic Clubul Ra Ay este dotat cu simulatoare de mişcare, programele fiind asistate de instructori calificaţi.

  Opening hours

  Monday - Saturday 9:00 – 23:00 Sunday 9:00 – 23:00

  Payment methods

  cash Payment methods - visa Payment methods - eurocard mastercard Payment methods - visa electron
  Cash, Money order
 6. C.M.I. DR. TOMA IULIAN - Logo

  C.M.I. DR. TOMA IULIAN

  Cabinet Medical Individual Dr. Toma Iulian din Brăila, oferă servicii medicale de specialitate ortopedică şi tratamente pentru afecţiunile sistemului osteoarticular.
  Astfel se oferă consultaţii ortopedice, controale şi recuperare post-operatorie, aparate gipsate pentru adulţi şi copii, interpretare radiografii.
  Pentru informaţii suplimentare şi programări vă rugăm să ne contactaţi în intervalul menţionat!

  Opening hours (Luni: 16:00 - 18:00 Marți: 16:00 - 18:00 Miercuri: Închis Joi: 16:00 - 18:00 Vineri: Numai cu Programare Sâmbătă: Închis Duminică: Închis)

  Payment methods

  cash
  Cash
 7. TELORIAN COM S.R.L. - Logo

  TELORIAN COM S.R.L.

  SC TELORIAN COM, producător şi distribuitor de mase plastice, oferă o gamă diversă de produse pentru consumatori persoane fizice şi juridice.
  Deţine o reţea de distribuţie naţională cu depozite teritoriale în: Iaşi, Oneşti, Focşani, Tecuci, Arad, Suceava, Braşov, Brăila, Bistriţa, Tg. Mureş, Botoşani.
  Oferim tuturor clienţilor noştri produse ieftine şi de cea mai bună calitate !

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 18:00 Saturday 8:00 – 14:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Check, Bank transfer
 8. PRIMĂRIA TRAIAN - Logo

  PRIMĂRIA TRAIAN

  Comuna Traian se află în zonă de câmpie, amplasată în partea de sud-vest a Municipiului Brăila, şi are în administraţie satele: Traian, Urleasca, Silistraru, Căldăruşa. Obiective turistice: Pescuit sportiv, Parcuri naturale Natura 2000 pe Valea Lencii, vânătoare: mistreţi, căprioare, iepuri. Investitorilor se acorda reduceri de taxe şi impozite conform legii. Proiecte de investiţii: extinderea şi modernizarea instalaţiilor de alimentare cu apă şi canalizare, modernizare şi reabilitare drumuri comunale, reabilitare cămin cultural şi a bisericii.

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 16:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Bank transfer
 9. B.E.J. EFTENE PETRUŢ

  Biroul Executorului Judecătoresc Eftene Petruţ este competent să desfăşoare activităţi de executare silită în judeţele Brăila, Galaţi şi Vrancea. Biroul executorului judecătoresc Eftene Petruţ este membru cu drepturi depline al Uniunii Naţionale a Executorilor Judecătoreşti şi al Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe Lângă Curtea de Apel Galaţi, fiind numit prin Ordinul Ministrului Justiţiei.

  Opening hours

  Monday - Friday 8:30 – 17:30

  Payment methods

  cash
  Cash
 10. DISTRISAN S.R.L. - Logo

  DISTRISAN S.R.L.

  DISTRISAN SRL BRĂILA, atestată ANRE, vă oferă următoarele servicii: Exploatare şi funcţionare a instalaţiilor de distribuţie a energiei electrice; Proiectare şi executare de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale; Branşamente aeriene şi subterane, de joasă medie tensiune; Laborator încercări şi verificări PRAM; Proiectare şi execuţie instalaţii electrice medie şi joasă tensiune; Consultanţă, proiectare şi configurare în automatizări electrice; Exploatarea staţiilor şi posturilor de transformare de înaltă, medie şi joasă tensiune prin teleconducere şi telegestiune.

  Opening hours

  Monday - Sunday 0:00 – 23:59

  Payment methods

  cash
  Cash, Check, Promissory note, Bank transfer, Money order, Settlement of accounts
 11. PRIMĂRIA BOLDU - Logo

  PRIMĂRIA BOLDU

  Comuna Boldu este situată în partea de sud a judeţului Buzău, pe DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila. Locuitorii comunei se ocupă cu agricultura (cultivarea cerealelor şi a plantelor tehnice) şi creşterea animalelor. Obiective turistice: Loc de pescuit pe 10 ha pentru pescuit sportive.
  Investitorilor se acordă reduceri de taxe şi impozite conform legii. Proiecte de investiţii: modernizarea drumurilor comunale, realizarea reţelei de canalizare, reabilitarea şcolilor şi a gradiniţelor din comună, construirea unei săli de sport şi a unui cămin cultural.

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 16:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Bank transfer, Money order
 12. C.M.I. DR. VOICU F. DRAGOŞ - Logo

  C.M.I. DR. VOICU F. DRAGOŞ

  Doctor în medicină, DRAGOŞ VOICU activează în sectorul privat din 1999 în Brăila.
  Servicii oferite:
  -echografie generală (abdomen, sân, tiroidă realizate cu aparatură performantă. Preţuri minimale pentru servicii de calitate şi înalt professionalism),
  -proctologie (Tratament nechirurgical, modern, nedureros, pentru hemoroizi şi fisuri anale),
  -laserterapie (Iradiere cu laser de putere mică pentru afecţiuni inflamatorii, reumatismale, etc),
  -oscilometrie (Investigaţie utilă în diagnosticul, tratamentul şi monitorizarea bolilor arteriale),
  -consultaţii & tratamente chirurgie generală (Operaţii folosind bisturiu electric performant. Pansamente, controale postoperatorii, scos fire, etc).

  Opening hours

  Monday - Friday 18:00 – 20:00 Saturday 11:00 – 13:00

  Payment methods

  cash
  Cash
  • CAL. CĂLĂRAŞILOR nr. 15, BRĂILA, 810017, JUD. BRĂILA
  • avegodi@yahoo.com
  • 0740-562 770
  •  Today's opening hours 10:00 – 18:00
  • Category: Antiques
  GERIMAR S.R.L. - Logo

  GERIMAR S.R.L.

  Gerimar
  Galerie artă şi antichităţi
  Regim de consignaţie sau achiziţii directe
  Achiziţionează şi comercializează:
  - tablouri pictori români şi străini
  - obiecte din argint
  - statuete din bronz
  - ceasuri de mână
  - bijuterii din aur şi argint cu pietre naturale
  - medalii-monede-bancnote
  - fructiere şi diverse obiecte decorative din metal
  - servicii de masă
  - diverse obiecte din porţelan şi sticlă
  - mobilier vechi
  - pendulă, ceas de şemineu/birou
  - lustre şi aplice
  - diverse
  Sucursale: Brăila - Galaţi - Bucureşti

  Opening hours

  Monday - Friday 10:00 – 18:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Money order
 13. PRIMĂRIA CIOCILE - Logo

  PRIMĂRIA CIOCILE

  Localitatea se află în extremitatea de sud-vest a jud. Brăila şi administrează satele:Ciocile, Chichineţu, Chioibăşeşti, Odăieni.
  Obiective turistice:
  Monumentul eroilor,Bisericile ortodoxe, monumentul eroilor
  Facilitaţi investitori:
  Colaborare şi cooperare
  Sprijin în elaborarea actelor administrative
  Forţă de muncă
  Utilitaţi
  Concesionare teren
  Facilităţi fiscale
  Proiecte de investiţii demarate de Dl primar Costică Marchidanu şi echipa Dlui:
  Alimentare cu apă
  Sistematizare centru civic
  Piaţa agroalimentară
  Reabilitare grădiniţa;drumuri;dispensar uman

  Opening hours

  Monday - Thursday 8:00 – 16:00 Friday 8:00 – 13:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Bank transfer
 14. ESTUAR - Logo

  ESTUAR

  SC ESTUAR SRL Brăila comercializează, instalează şi repară aparatura, sisteme hidraulice şi pneumatice, de masură şi control, conectica hidraulică şi pneumatică, furtunuri hidraulice, industriale şi alimentare, produse de etanşare şi elemente de ghidare!
  Servicii & Reparaţii:
  - aparatură hidraulică
  - instalaţii hidraulice mobile şi industriale (excavatoare, buldozere, macarale, foreze, utilaje forestiere etc.
  Instalare:
  - Sisteme hidraulice pentru diverse echipamente (ciocane, foarfece, freze etc.)
  Calitatea produselor noastre este garantată de funcţionarea unui sistem de management al calităţii conform ISO 9001, certificat de firma GLC.

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 17:00 Saturday 8:00 – 12:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Check, Promissory note, Bank transfer, Money order
 15. B.E.J. RÂPAN CORNEL - Logo

  B.E.J. RÂPAN CORNEL

  BEJ RÂPAN CORNEL îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu Legea 188/2000, având competenţă în jud. Galaţi, Brăila şi Vrancea, şi oferă următoarele servicii:
  *Consultanţă în vederea constituirii actelor execuţionale
  *Executare silită pentru recuperarea creanţelor din titlurile executorii
  *Evacuări, reposesie bunuri, puneri în posesie, graniţuiri, servituţi, predări de bunuri
  *Notificare acte judiciare şi extrajudiciare
  *Constatarea unor stări de fapt
  *Oferte reale de plată
  *Protest de neplată a cambiei, biletului la ordin şi a cecului
  *Sechestrul asigurator şi judiciar
  *Poprire asiguratorie

  Opening hours

  Monday - Friday 9:00 – 17:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Bank transfer, Money order
 16. PRIMĂRIA ROMANU - Logo

  PRIMĂRIA ROMANU

  Primăria se află în partea de nord-est a jud. Brăila şi administrează satele Romanu, Oancea
  Evenimente locale:
  Hram biserică-Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril
  Târg săptămânal
  Facilităţi investitori:
  Depozit cereale
  Prestări servicii
  Parc eolian pe o supraf. de 640 ha teren păşune
  Teren intravilan 8 ha
  Construcţii industriale şi crearea locurilor de muncă
  Proiecte de investiţii demarate de dl. primar Vasilache Dumitru şi echipa dlui:
  Proiect reabilitare drum comunal-4 km-Oancea DN 23
  Înfiinţare parc joacă copii-proiect pe mediu
  Reabilitare şcoală clasele V-VIII Romanu

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 16:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Bank transfer
  • BD. INDEPENDENŢEI nr. , BRĂILA, JUD. BRĂILA
  • 0740-054 199
  • Next time open: Thursday 17:30 – 19:00
  • Category: Medicine - rheumatology

  DR. GAVRILĂ VASILE - CABINET MEDICAL REUMATOLOGIE BRĂILA

  Cabinet reumatologie Dr Gavrila Vasile zona Brăila Galaţi oferă consultaţii, ecografie articulară şi generală, tratament: infiltraţii articulare cu acid hialuronic şi corticoizi, infiltraţii paravertebrale, laser, pentru toate afecţiunile reumatismale.

  Opening hours

  Monday - Friday 17:30 – 19:00

  Payment methods

  cash
  Cash
  • BD. INDEPENDENŢEI nr. , BRĂILA, JUD. BRĂILA
  • 0740-054 199
  • Next time open: Thursday 19:00 – 20:00
  • Category: Medicine - dermatology

  DOCTOR GAVRILĂ MAGDALENA, CABINET MEDICAL DERMATOLOGIE VENEROLOGIE BRAILA

  Cabinet Medical de Dermatologie Venerologie Dr. Gavrilă Magdalena, zona Brăila Galaţi, oferă servicii medicale dermato-venerice: consultaţii şi tratamente dermatologice, venerologice, alergologice, dermatoscopie aluniţe, electrocauterizări, referate.

  Opening hours

  Monday 17:00 – 18:00 Tuesday 19:00 – 20:00 Wednesday 17:00 – 18:00 Thursday 19:00 – 20:00 Friday 17:00 – 18:00

  Payment methods

  cash
  Cash
 17. PRIMĂRIA SALCIA TUDOR - Logo

  PRIMĂRIA SALCIA TUDOR

  Primăria Salcia Tudor din NV jud. Brăila administrează localitaţile: Ariciu, Gulianca, Olăneasca, Cuza Vodă.
  Pentru investitori oferim:
  -Concesionări teren păşune naturală pentru amplasat câmpuri eoliene.
  Investiţii: reabilitare drumuri, canalizare, reţea apă.

  Opening hours

  Monday - Friday 8:00 – 17:00

  Payment methods

  cash
  Cash, Bank transfer
  • STR. CĂLUGĂRENI nr. , BRĂILA, JUD. BRĂILA
  • 0723-532 439
  •  Today's opening hours 9:00 – 20:00
  • Category: Sports - clubs, teaching

  TENIS CLUB VENUS

  Scopul înfiinţării acestui club a fost pentru atragerea unui număr cât mai mare de copii din Brăila pentru practicarea tenisului. Desfăşurarea activităţii sportive are loc la baza sportivă Spartacus pe 2 terenuri acoperite cu zgură (langă patinoar).

  Opening hours

  Monday - Friday 9:00 – 20:00

  Payment methods

  cash
  Cash
  • CAL. BRĂILEI nr. 112, IANCA, JUD. BRĂILA
  • corandri@yahoo.com
  • 0756-323 571
  •  Today's opening hours 0:00 – 23:59
  • Category: Hotels

  HOTEL CORA

  Hotel Cora, aflat pe ruta Buzău-Brăila, vă oferă cazare în cele 11 camere şi un apartament, fiind dotate cu baie proprie şi TV. Permitem şi accesul animalelor de companie. La restaurantul hotelului puteţi servi şi masa între orele 7.30-22.00.

  Opening hours

  Monday - Sunday 0:00 – 23:59

  Payment methods

  cash
  Cash, Check, Promissory note, Bank transfer
 18. NACA ANDREEA P.F.A.

  • BD. DOROBANŢILOR, bl. 3B sc. 2 ap. 56, BRĂILA, JUD. BRĂILA
  • 0747-120 609
  • PŢA INDEPENDENŢEI nr. 1, BRĂILA, 810210, JUD. BRĂILA
  • 0239-619 180
  • Category: Town halls

  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRĂILA

  • PŢA INDEPENDENŢEI nr. 1, BRĂILA, Cod Postal 810210, JUD. BRĂILA
  • 0239-619 180